Totalt antall sidevisninger

søndag 2. juni 2013

Plenen på hytta må også pleies...

Tida går fort og plutselig var det juni. Da samboeren skulle sykle Bergen-Voss lørdag 1. juni fant vi ut at vi like gjerne kunne ta turen til hytta i Fresvik som å kjøre hjem igjen. Plenen måtte jo klippes.
Vi ble møtt med en eng av engkarse. Vakkert, spør du meg, men den var absolutt klar for litt klipping. Jentungen plukka litt blomster som vi satte inn i en stor krukke før grassklipperen ble starta, og jeg måtte ta noen bilder før blomstene forsvant.
 Jentungen poserer i blomsterhavet.

 Frukttrærne blomstrer. I alle fall plommetrærne...

 Utsikten fra soveromsvinduet. Kan ikke klage på utsikta. Koselig i Fresvik.

 Syrinene rundt sitteplassen ute sto i blomst, og sånn ser det ut når vi ser fram dalen fra stua. Skjerma for innsyn fra veien i alle fall.
På vei ned for å plante på kirkegården gikk vi forbi et morelltre i full blomstring. Måtte bare forevige de fantastisk blomsterfulle greinene.

Jeg kjenner at det er veldig godt å komme en tur opp til Fresvik av og til, men det er også deilig å komme hjem til huset igjen. Jentungen synes det er veldig kjekt å kunne gå og se på sauer, hester og å "terrorisere" verdens mest godlynte, strihåra dax ved å mase på henne i tide og utide. Denne gangen hadde naboen to "heimalam" som sto i en inngjerding nedfor låven, så der var ho bortom og hilste på noen ganger.

Hele familien jobba i helga for å få rydda vekk litt gress i hagen. Det var en veldig kort og effektiv tur på hytta, men til sommeren blir det minst ett litt lengre opphold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar