Totalt antall sidevisninger

onsdag 20. januar 2016

Hjemmestrikka potesokkerPå Facebook så jeg ei dame med Manchester terrier som hadde strikket potesokker til hunden sin, og hun hadde lagt ut link til oppskriften i innlegget sitt.
Problemet til denne damen var at hunden sparket av seg sokkene med en gang, men jeg måtte nå inn og se på oppskriften. Siden jeg hadde en passelig mengde Finull i rest og noen knapper som kunne brukes til hullstrikket satte jeg i gang og strikke. Før potesokkene var ferdig så det rimelig merkelig ut....
Hvor skulle jeg få tak i skinn til å ha under sokken? Jeg undersøkte litt og fant ut at det kunne bli reint dyrt å kjøpe skikkelig skinn. Så kom jeg på at det har hengt en skinnjakke i skapet i 14 år uten å bli brukt. Denne tilhører samboeren min, så jeg tok en telefon til han på jobben og fikk tillatelse til å ødelegge jakka for å kunne bruke skinnet. Nå har jeg i alle fall nok skinn til mange sett potesokker!
Personlig ble jeg godt fornøyd med resultatet. Jeg hadde tilfeldigvis nål tilpasset å sy i lær, så det gikk lekende lett å sette lærbiten på sokken.
Luna har hatt to små turer ute med sokkene i dag. Det er en overdrivelse å si at ho liker å ha de på, men de holder seg i alle fall bedre på enn nylonsokkene jeg kjøpte dyrt på Buddy for en stund siden. Der ble forresten ene sokken ødelagt etter første turen.
Nå får vi bare se om det blir flere sett med sokker. Jeg har vel en liten mistanke om det...;-)

3 kommentarer:

  1. Hei. Jaktar på potesokker. No er det ei lita stund sidan du strikka desse ser eg, kva erfaring har du gjort deg? Ein ting er å ha dei på når dei går fint i band, men so springer dei litt laus i skogen og der tenker eg det ligger mange pitesokkar😅😅

    SvarSlett
  2. Hei! Hvor finner jeg oppskrift på potesokker på nettet?

    SvarSlett